Įsigijus „Veho Rent“, „Transporent“ įmonių grupė plečiasi į Suomiją

„SIXT“ franšizės valdytoja Baltijos šalyse – „Transporent“ įmonių grupė – įsigijo „Veho Group“ priklausančią įmonę „Veho Rent Oy Ab“. Šiuo metu „Veho Rent“ kaip nepriklausomas „SIXT“ franšizės partneris veikia Suomijoje, o „Transporent “ grupė – visose Baltijos šalyse. Šiuo nauju verslo sandoriu bus užtikrinama, kad „SIXT“ prekės ženklo automobilių nuomos paslaugos ir toliau aktyviai augtų, o bendradarbiaujant su „Transporent“ vyktų ir plėtra į Suomijos rinką.

„Džiaugiamės, galėdami pranešti apie sėkmingą „Veho Rent Oy Ab“ įsigijimą. Tai yra žingsnis, atspindintis mūsų įsipareigojimą strateginiam augimui Suomijoje. Veikdamas kaip nepriklausomas „SIXT“ franšizės partneris, „Transporent“ įmonių grupė nuo 2010 metų išaugino savo metinę apyvartą iki 63 milijonų eurų ir šiuo metu turi daugiau nei 7000 nuomojamų automobilių. Esame tikri, kad mums pavyks užtikrinti nuolatinį „SIXT“ prekės ženklo augimą Suomijos rinkoje, išnaudojant abiejų įmonių stipriąsias puses, skatinant naujoves ir nuolatos gerinant klientų aptarnavimo patirtį. Tikimės sklandaus perėjimo ir sėkmės ateityje“, – teigia „Transporent“ grupės valdybos pirmininkas Arnis Jaudzems.

„Užbaigtas verslo susitarimas yra naujausias „Veho“ strategijos žingsnis, dar aiškiau pabrėžiantis mūsų pagrindinės veiklos —„Mercedes-Benz“ ir „Daimler Truck“ importo bei mažmeninės prekybos Suomijoje, Švedijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje — svarbą. Automobilių techninės priežiūros ir nuomos paslaugos yra vieni svarbiausių mūsų verslo sėkmės veiksnių. Su entuziazmu bei pasitikėjimu laukiame naujojo etapo ateityje, kuris padės užtikrinti dar geresnę klientų patirtį, pristatant šį naują nuomos konceptą“, – teigia Juha Ruotsalainen, „Veho Group“ generalinis direktorius.

Tikimasi, kad „Veho Rent“ įsigyjimo procesas bus užbaigtas iki 2024 metų antrojo ketvirčio. Tuo tarpu įmonės veikla tęsis ir pakaitinių automobilių paslaugos toliau bus teikiamos įprastuose nuomos punktuose, o visa tai prižiūrės dabartinė vadovybė bendradarbiaudama su „SIXT“ franšizės valdytoja – „Transporent “.

Po pereinamojo laikotarpio, kuris, kaip planuojama, pasibaigs 2024 metų rudens pradžioje, „Veho“ pristatys naują pakaitinių automobilių paslaugų teikimo koncepciją. Šiuo strateginiu žingsniu bus siekiama užtikrinti, kad klientai visada turėtų galimybę įsigyti pakaitinį „Mercedes-Benz“ automobilį, atitinkantį „Veho“ įsipareigojimus siekti aukščiausios kokybės ir klientų pasitenkinimo.

Pasidalink